Få tilbud

Beskæring

Jeg udfører alle former for beskæring af træer og buske. Beskæring af træer kan være med til at forlænge levetiden på træet.

Jeg udfører forskellige former for beskæring, f.eks. kronereduktion, hvor jeg fjerner en del af kronen på træet således, at selve diameteren på træet bliver mindre.

Når beskæringen er udført, tilbyder jeg at fjerne grenaffaldet. Jeg kan lave det til flis med min flismaskine. Jeg har en lille maskine, der kan køre helt ind i haven. Flisen kan jeg enten køre bort eller efterlade den i haven, således at i kan bruge den i bede eller lign.

Jeg rydder pænt op efter mig, river græsset og blæser fliser og indkørsel ren.

Hvis du vil have det billigeste tilbud på beskæring, kan jeg godt nøjes med at udføre beskæringen og lade dig om at rydde op.

Kunderne siger

Jeg har rigtig gode erfaringer med Brandt topkapning. Har af to omgange fået fældet træer i min have. Begge gange stod træerne, så de måtte skæres ned fra toppen, men det foregik gnidningsløst og professionelt. Dejligt at komme hjem og se, at træerne er fældet som aftalt, og at der er ryddet fuldstændigt op. Første gang valgte jeg på grund af prisen, men anden gang var det mindst ligeså meget på grund af kvaliteten af arbejdet, og den gode service.

Jens fra Næstved

I forbindelse med mit arbejde som driftsleder på Næsbyholm og Bavelse Godser der er et landbrug på 1000ha og skovbrug på 750ha har vi gentagende gange og med stor tilfredshed benyttede Brandt topkapning til de vanskelige opgaver som vores egne skovarbejder ikke sikkerhed mæssigt kan løse. Michael er hurtig og præcis, og regningen “passer” altid. Vores bedste anbefaling?.

Driftsleder Martin Sørensen