Få tilbud

Topkapning betyder at jeg vha. klatreudstyr klatrer op i det træ i vil have fældet eller beskåret. Derefter beskærer eller fælder jeg træer i små stykker som enten falder til jorden eller bliver sænket ned med tov.

Denne form for træfældning bruges typisk når der ikke er plads til at fælde træet ved rod, eller man ikke kan komme til med stige eller lift ved beskæring af træet.

Jeg har mange års øvelse med denne form for træfældning/beskæring og kan løse selv meget vanskelige opgaver, f.eks. træer der skal beskæres med et drivhus under eller store grene der rækker ind over jeres hus/tag, selvfølgelig uden skade på drivhus og tag.

Kunderne siger

Jeg har rigtig gode erfaringer med Brandt topkapning. Har af to omgange fået fældet træer i min have. Begge gange stod træerne, så de måtte skæres ned fra toppen, men det foregik gnidningsløst og professionelt. Dejligt at komme hjem og se, at træerne er fældet som aftalt, og at der er ryddet fuldstændigt op. Første gang valgte jeg på grund af prisen, men anden gang var det mindst ligeså meget på grund af kvaliteten af arbejdet, og den gode service.

Jens fra Næstved

I forbindelse med mit arbejde som driftsleder på Næsbyholm og Bavelse Godser der er et landbrug på 1000ha og skovbrug på 750ha har vi gentagende gange og med stor tilfredshed benyttede Brandt topkapning til de vanskelige opgaver som vores egne skovarbejder ikke sikkerhed mæssigt kan løse. Michael er hurtig og præcis, og regningen “passer” altid. Vores bedste anbefaling?.

Driftsleder Martin Sørensen