Få tilbud

Stubfræsning

Jeg tilbyder stubfræsning. Jeg har en maskine der kan komme ind gennem næsten alle havelåger.

Er du træt af og slå græs rundt om en træstub på din plæne, eller vil du bare gerne af med stubben, så kan jeg hjælpe dig.

Når stubben er knust af stubfræseren, vil der være flis blandet med muldjord omkring stedet. Jeg tilbyder at fjerne denne flis/jord, hælde nyt muld på og så græs.

Jeg tager 10 kr. incl. moms pr. cm stubben er i diameter. Hvis du vil finde prisen på din stub, skal du måle dens diameter på det bredeste sted. Rabat ved mange stubbe. Oprydning og reetablering koster ekstra.

Kunderne siger

Jeg har rigtig gode erfaringer med Brandt topkapning. Har af to omgange fået fældet træer i min have. Begge gange stod træerne, så de måtte skæres ned fra toppen, men det foregik gnidningsløst og professionelt. Dejligt at komme hjem og se, at træerne er fældet som aftalt, og at der er ryddet fuldstændigt op. Første gang valgte jeg på grund af prisen, men anden gang var det mindst ligeså meget på grund af kvaliteten af arbejdet, og den gode service.

Jens fra Næstved

I forbindelse med mit arbejde som driftsleder på Næsbyholm og Bavelse Godser der er et landbrug på 1000ha og skovbrug på 750ha har vi gentagende gange og med stor tilfredshed benyttede Brandt topkapning til de vanskelige opgaver som vores egne skovarbejder ikke sikkerhed mæssigt kan løse. Michael er hurtig og præcis, og regningen “passer” altid. Vores bedste anbefaling?.

Driftsleder Martin Sørensen