Få tilbud

Træfældning

Jeg udfører træfældning, dvs. fælder træer ved roden. Jeg sørger for at træet falder præcis hvor det skal. Jeg kan bla. hjælpe det på vej ved at trække i træet med et wirespil.

Hvis der ikke er plads til træet, kan jeg først klatre op i det og tage toppen af, inden resten fældes ved roden.

Når træet ligger ned, tilbyder jeg at skære stammen og større sidegrene op til brænde.

Grenaffaldet kan jeg lave til flis med min flismaskine. Jeg har en lille maskine, der kan køre helt ind i haven. Flisen kan jeg enten køre bort eller efterlade den i haven, således at i kan bruge den i bede eller lign.

Jeg rydder pænt op efter mig, river græsset og blæser fliser og indkørsel ren.

Hvis du vil have det billigeste tilbud på træfældning, kan jeg godt nøjes med at fælde træet og lade dig om at rydde op.

Kunderne siger

Jeg har rigtig gode erfaringer med Brandt topkapning. Har af to omgange fået fældet træer i min have. Begge gange stod træerne, så de måtte skæres ned fra toppen, men det foregik gnidningsløst og professionelt. Dejligt at komme hjem og se, at træerne er fældet som aftalt, og at der er ryddet fuldstændigt op. Første gang valgte jeg på grund af prisen, men anden gang var det mindst ligeså meget på grund af kvaliteten af arbejdet, og den gode service.

Jens fra Næstved

I forbindelse med mit arbejde som driftsleder på Næsbyholm og Bavelse Godser der er et landbrug på 1000ha og skovbrug på 750ha har vi gentagende gange og med stor tilfredshed benyttede Brandt topkapning til de vanskelige opgaver som vores egne skovarbejder ikke sikkerhed mæssigt kan løse. Michael er hurtig og præcis, og regningen “passer” altid. Vores bedste anbefaling?.

Driftsleder Martin Sørensen